top of page

Kräksjuka, manusarbete och viktresa

I dag har vi varit inne hela dagen eftersom Isa blev magsjuk igår. Vi har kollat på Superskaparna, Badhotellet (jag), spelat spel och jag har försökt få lite jobb gjort. Nu hoppas jag bara att vi andra klarar oss (speciellt Maximilian).

Har suttit med manuset några timmar ikväll. Behöver öka takten för att klara av deadline men jag känner mig nöjd med det jag skrivit hittills.

Att skapa namn på karaktärerna

Har ändrat namn på min huvudkaraktär också men allt eftersom undrar jag om jag ska ändra tillbaka igen. Att välja rätt namn till karaktärerna är viktigt. Jag tycker namn säger så mycket om en person och skapar bilder av hur den personen ser ut och beter sig.

Har även försökt minska på småord och upprepningar. Just nu är jag inne i ett avsnitt där mycket ska skrivas om. Det gör att det tar extra lång tid.

Stor redigeringsrunda med många ändringar

Just den här redigeringsrundan är rätt rejäl eftersom jag ändrar rätt mycket i handlingen. Själva grundstoryn är satt men vem som vet vad och när ska ändras vilket gör att det förändrar hur folk kommer bete sig under resans gång.

Ska försöka beta av minst en scen till innan det är dags att lägga sig. Får ta en kopp te till och knapra några morötter (min viktresa går åt fanders just nu så måste skärpa till mig om jag inte ska behöva sälja hela min garderob.)

Commenti


Utvalda inlägg

bottom of page