top of page

Manus, hälsa och att starta om på nytt!

Hej på er. Sitter och skriver på manuset (dagarna är ganska lika varandra just nu). Det går lååååångsamt framåt med berättelsen. Det här är nog den svåraste boken jag har skrivit samtidigt som jag tycker väldigt mycket om den.

Igår tog jag en långpromenad med Sigge till La Zenia, ett stort köpcenter här i Spanien. Stannade inte så länge men hittade en väldigt fin dunjacka att ha i skidbacken (min gamla skidjacka gick sönder förra året). Känns som ganska stora kontraster att vara här nere i solen och tänka på snöiga pister. Men båda har sin charm tycker jag.

Inför det nya året gjorde jag en sammanfattning av 2019 och vad jag hoppades på inför 2020. Hälsan var något jag tog upp och som jag vill fokusera mer på. Äta bättre, röra på mig mer, sova ordentligt, tacka nej till saker, lyssna inåt mer, vara i nuet mm mm. Egentligen handlar det mycket om en inre resa och att få ännu mer balans, ha tydliga gränser mellan jobb och fritid. Som egen är det väldigt lätt att jobb och fritid flyter ihop och att man arbetar lite hela tiden.

Och sist men inte minst så skulle jag vilja hitta en ny hobby. Jag skrev ett inlägg om det i höstas och i vår ska jag göra slag i saken. Här kan du läsa det inlägget.

Har du några saker du vill ta tag i nu i år? Berätta gärna?

Kram

Området på andra sidan om gatan som jag har utsikt över när jag sitter och skriver 🙂


Utvalda inlägg

bottom of page