top of page

Manus nummer 3 in the making ?

I dag är det dags att påbörja manus nummer tre. Gissa om jag är taggad. Planen är att försöka få till skrivtid varje dag från och med nu (med vissa helgdagar ledigt).


Foto: Farrel Nobel, Unsplash.com


Jobbar min sista vecka på Bonnier den här veckan och sedan är det Båstad som gäller. Den här veckan ska jag försöka skriva på kvällarna. I Båstad har jag ett annat upplägg:

Förra året cyklade jag ner till Båstad (centrum) och satt på ett café och skrev på förmiddagarna. Sedan cyklade jag hem, åt lunch med familjen och umgicks med dem resten av dagen. Ibland blev det även lite skrivtid på kvällarna.

Förhoppningsvis kan jag göra på samma sätt i år. I alla fall när vi är i Båstad. Sedan är planen att vi ska bila genom Europa och då kommer det bli mindre skrivtid.

Men om det blir som vi tänker oss, att vi även ska stanna i Spanien någon vecka, tänker jag att vi kan göra samma sak där, fast tvärtom. P och kidsen går och badar på fm och jag sitter hemma och skriver någon timme.

Som sagt, är så sugen på att komma igång med manus tre. Tror väldigt mycket på storyn och har ett ganska färdigt synopsis med hela upplägget för boken, karaktärerna, deras utveckling och de stora vändpunkterna.

Nu måste jag cykla till jobbet. Den här veckan roddar jag mamas webb. Även om det har varit kul att jobba de här veckorna ska det bli härligt att åka ner till Båstad på fredag. Vara med familjen och vänner. Längtar ganska mycket faktiskt ❤️

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page