top of page

Manus skickat till förlagschefen

Fredag kväll. Jag är helt slut och sitter i sängen med min dator och en bok. Tänkte snart fixa lite te och choklad och luta mig tillbaka med boken. En perfekt fredagskväll med andra ord.

De senaste dagarna har jag redigerat mitt manus och har haft min tajtaste deadline hittills, två dagar. I natt kom jag inte i säng förrän klockan tre och förmiddagen har ägnats åt småkorrigeringar. Nu är manuset äntligen skickat till min förlagschef och jag väntar spänt på hennes feedback. Det är första gången någon annan än jag eller min redaktör läser hela manuset så det är lite nervöst.

Jag hade tänkt ta det lugnt i eftermiddag och koppla bort skrivandet men jag är grymt sugen på att börja på min nästa bok så det blev en timmes jobb med mitt nya synopsis. Jag känner verkligen starkt för nästa bok och har haft handlingen i bakhuvudet det senaste året. I november planerar jag att ha synopsis klart för presentation för förlaget. Så mycket spännande som händer nu och dessutom är det ju bokmässa nästa helg. Tjoho.

Trevlig kväll allihopa!


chailatte

Efter morgonens lämning på förskolan unnade jag mig en chailatte innan det var dags att gå hem och fixa det sista med manuset. Välförtjänat!

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page