top of page

Manusarbete och positiv energi från vänner

Manusarbete – det är så kul att jobba med manuset just nu. Planerar, strukturerar om och ändrar en massa. Jag tror att det kommer bli riktigt bra till slut. En skön känsla.

Det går verkligen upp och ner när man skriver ett manus. Ibland känns det som att man är världsbäst och skriver superbra, andra stunder undrar man om någon överhuvudtaget kommer vilja läsa skiten man skriver. Och så alla känslor där emellan.

Tror på manuset

Just nu befinner jag mig i en positiv kurva 🙂 Det känns bra och jag tror verkligen på storyn. Nu gäller det bara att genomföra alla ändringar så att slutresultatet blir som jag vill. Det är en låååååång resa innan ett manus är klart och många redigeringsvändor, phu.

Ibland behövs energikickar

I fredags fick jag och Maximilian besök av min vän och författarkollega Gabriella. En väldigt mysig och energigivande förmiddag. Vi pratade skrivande, manus, böcker, bebis och en massa annat.

Något annat som gav energi var promenaden vi tog efter att vi hade fikat. Och hör och häpna. Jag gick till hela 5.8 km (8314 steg) igår, hurra. Var lite trött efteråt – snacka om att jag är i dålig form just nu. Jag som alltid brukar vara aktiv och göra en massa saker som tennis, cykla, rida mm.

Undrar om jag kan toppa fredagens sträcka i dag. Att gå minst 10 000 steg om dagen är mitt första delmål. Och det är inte långt dit.


promenad

Skönt att komma ut och promenera.Commentaires


Utvalda inlägg

bottom of page