top of page

Manuset är hos en redaktör – jag börjar om

Manuset är äntligen inlämnat för en första vända hos en redaktör. Det är nervöst och spännande att vänta på hennes feedback och få höra om storyn håller eller om jag måste ändra en massa.

Jag har rätt svårt att lämna ifrån mig halvfärdiga saker utan vill helst sitta och pilla i det tills det är perfekt. Men när det gäller manuset är det bra att lämna iväg det till en professionell person tidigt. En person som inte tittar på stavfelen eller att man återupprepar sig hundrasju gånger utan som ser till helheten. Håller storyn, saknas något eller behöver något läggas till.

Så vad gör jag nu? Vilar? Nej, det kliar i fingrarna att börja på nästa story. Så innan jag kan börja redigera mitt manus har jag skrivit lite på nästa bok. Och arbetat med ett synopsis till en tredje grej. Svårt att hålla mig borta från författandet med andra ord 🙂

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page