top of page

Massivt jobb att flytta

Vilken söndag, strålande väder ute och så vi som packar upp kartonger och fixar med lägenheten. Visst längtar jag ut, samtidigt har vi så mycket att göra och vardagarna bara rusar iväg så det är på helgerna som vi hinner komma i ordning.

Idag har jag fixat klart i köket, packat upp dukar och gardiner och fixat i sovrummen. Planen var att de skulle bli klara idag men jag får nog inse att det inte blir så utan att det kommer att ta längre tid. Att flytta är helt klart ett enormt jobb samtidigt som det är väldigt roligt att göra iordning hemma. Letar inspiration på nätet, köper massor av inredningstidningar och läser bloggar för att få inspiration och tips. I veckan vann jag även min andra auktion, tänk så kul det är med auktioner – och bra för miljön.

Nu ska jag vila en liten stund innan det är dags att fortsätta packa upp 🙂 I veckan har jag massor att göra med nya manuset, ett nytt podd-asvnitt ska spelas in och förhoppningsvis hinner jag arbeta lite mer med lägenheten.


Liknande inlägg

Visa alla

Måndag som rullar på och allt för lite tid

Måndag och det börjar hända saker i lägenheten och med manuset. Längtar tills lägenheten är helt klar, men inser också att det kommer att ta tid att få allt i ordning. Nu är snart den platsbyggda bokh

Utvalda inlägg

bottom of page