top of page

Med hälsning från Båstad i Akademibokhandelns annons

När man upptäcker att Med hälsning från Båstad är ett av Akademibokhandelns val inför sommaren!


Hej på er. Hoppas ni mår bra allihopa. Själv sitter jag och betar av lite jobb så här på kvällskvisten. Barnen sover äntligen (de har redan inlett sina sommarlovstider, phu) och jag sitter i soffan och svarar på intervjufrågor.

Bläddrade i Tara tidigare i dag och blev så glad när jag såg en annons från Akademibokhandeln. Min bok är ett av tipsen inför sommarens läsning. Känns helt overkligt och så himla roligt. Att Med hälsning från Båstad även står bredvid en av mina förebilder, Marian Keys nya bok, På egen hand känns dessutom ännu mera overkligt. Så häftigt!

Nu måste jag sova så att jag orkar med poolhänget i morgon. Det är inte en lugn stund när man har en ettåring som precis insett att poolen är fantastiskt kul (och inte förstår det där med att man inte kan kliva rakt ut från poolkanten om man inte kan simma). Men jag måste ändå erkänna att det är så otroligt härligt att bara få hänga med barnen och mysa. Att sitta med Max och plaska i vattnet medan de andra leker med varandra är riktig semester!

コメント


Utvalda inlägg

bottom of page