top of page

Minisemester i London

Jag älskar att resa. Gör det ganska ofta och får alltid mycket inspiration och ny energi. Just nu befinner jag mig i London med Patrik och Alex.

Alex hade i skoluppgift att skriva dagbok under de här dagarna. Jag tänkte att min ”dagbok” blir här på bloggen. Just nu sitter jag i vår stora hotellsäng och skriver. Är mätt efter en galet god middag på London Chinatown. En restaurang i Chinatown som serverar fantastisk mat. Vi var här förra året också och liksom då beställde vi in en massa olika rätter som vi delade på. Barbecue ankan och pak choi i ostronsås är ett hett tips om ni kommer till London och vill äta god kinamat 🙂

Eftersom vi har Alex med oss är det extra roligt att promenera runt och se en massa saker. Bland annat åkte vi London Eye. Vilken utsikt. Eftersom det var kväll var det extra magiskt att se ett upplyst London med mina två killar. Måste dock erkänna att det kändes lite pirrigt att åka uppåt. Är aningens höjdrädd men man måste ju våga utmana sig själv, eller hur!

Vi har promenerat rätt långt i dag och trots att kroppen är trött är jag full av nya idéer till mitt manus. Ny miljö = nya tankar och idéer. I morgon får det nog bli en timme eller två framför datorn och nya manuset.

Här kommer lite bilder från dagen. Ber om ursäkt för den dåliga bildkvalitén. Kunde bara ladda upp mina mobilbilder eftersom jag glömde sladds till kameran hemma… Ska se om jag kan ladda upp lite mer bilder när jag kommer hem.

Om ni har tips på trevliga caféer eller roliga ställen att besöka får ni gärna hojta till. Ha en fin kväll!


london2015_planet

Härligt att äntligen få se lite solljus från flygplansfönstret…


london2015_milleniumbridge

På väg till London Eye.


london2015_londoneye2

Helt klart värt pengarna, en riktigt bra upplevelse.


london2015_kinamat

Outstanding mat. Sååååå gott och prisvärt!

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page