top of page

Måndag och ny vecka

Hej på er. Hoppas ni har haft en härlig helg. Själv har jag arbetat med manuset och hängt en del i stallet. Så här innan deadline är det inte mycket annat som blir gjort utan jag försöker lägga så mycket av min tid som möjligt på att skriva. 

Det är så skönt att se att det äntligen börjar närma sig slutet på råmanuset. Som jag har kämpat med det här manuset. Det har nog varit det mest utmanande att skriva hittills. Därför känns det extra skönt att råmanuset snart är klart och att förläggare och redaktör ska säga sitt. 

Gillar verkligen att jag snart ska gå in i redigeringsfasen. Det är då det är dags att flytta om, ändra, ta bort, finslipa, fördjupa och förändra. Jag tror verkligen på den här storyn men det är mycket arbeta kvar och jag ser fram emot att få jobba ordentligt med manuset under våren. 

Den här veckan startar kursen: Skriva Feelgood, på skrivarakademin. Under åtta tillfällen i vår kommer jag att lära ut hur man skriver feelgood. Ser verkligen fram emot det och kommer ägna en del av veckan åt att förbereda inför kursstart. 

På fredag ska jag vara med på Författardagen. Det ska också bli väldigt kul och jag kommer hålla ett föredrag på scen. Också om feelgood såklart och lite om min författarresa. 

Det blir med andra ord en spännande vecka att se fram emot. 

Utvalda inlägg

bottom of page