top of page

Ny arbetsvecka och jag är redo

God morgon. Nu är vi tillbaka i stan och jag har massor med arbete att göra den här veckan. Nästa vecka reser jag bort igen men då till varmare breddgrader.

Helgen har varit riktigt bra. Trots att jag och Ville blev förkylda. Jag har hunnit göra en hel del research men också funderat mycket på framtiden, vad jag vill med mitt skrivande och andra projekt. Man behöver sådana tillfällen. Tid för eftertanke. Den senaste tiden har varit rätt stressig och vad jag behöver är att landa. Känner att helgen gav en del av det jag behöver men nästa veckas resa kommer jag få ännu mer tid för tankar och utveckling. Ser fram emot det.

Nu däremot är det måndag och mycket som händer. Slänger upp lite bilder från helgen senare. Ni som följer mig på instagram har förmodligen sett några bilder redan.

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page