top of page

Nya tag med bloggen och skrivandet

Hej på er. Inser att jag inte är så regelbunden här på bloggen och tänker att det ska bli bättring på det. Älskar ju själv att läsa bloggar som uppdateras varje dag. Så nu kommer det att bli mer om feelgood, skrivande, min författarvardag, tips, livet med mera. Hoppas ni vill hänga med!  

De senaste veckorna har varit otroligt hektiska. Jag har haft boksläpp, fyllt 40 år, haft releasemiddag, varit på bokmässan, fjällvandrat med familjen, haft flera intervjuer, varit på författarbesök i Skåne, haft release i bokhandeln …

Allt har varit superkul men det har också tagit på krafterna. Så nu är det skönt att få landa här hemma några dagar. Just den här veckan är det mycket frilansjobb för mig, tidningen jag arbetar med går till tryck om en och en halv vecka vilket innebär en hel del skrivande samt redigering av texter.

Nästa vecka hoppas jag att jag ska kunna skriva mer på mitt nya manus. Tyvärr har det inte blivit så mycket skrivande som jag har velat eftersom jag har haft fullt upp men jag längtar verkligen efter att få sätta mig med mina nya karaktärer och berätta deras historia.

Hoppas ni har en fantastisk vecka allihop!

Kram

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page