top of page

Nytt jobb och nya utmaningar

Första dagen på nytt jobb. Vad jag har saknat att ha kollegor och ett kontor att gå till. Visst är det underbart att ha ett flexibelt jobb som man kan lägga upp hur man vill men jag är alldeles för social för att sitta hemma i arbetsrummet hela veckorna.

Nu har jag precis kommit hem, fullmatad med en massa ny information. Jag har träffat en massa trevliga människor och jobbet ska bli så kul. I kväll måste jag däremot fokusera på en frilansartikel och boken får stå åt sidan. Det gör inte så mycket för jag har äntligen kommit lite längre med manuset och känner att jag är på väg åt rätt håll även om det fortfarande är rätt snårigt.

Det har hänt så mycket kul på senaste tiden och väldigt mycket har förändrats på bara några veckor. Det är som om en positiv sak sätter igång en kedja av positiva händelser. Härligt och jag är så tacksam för allt som händer i mitt liv just nu.


bonnier tidskrifter

Comentários


Utvalda inlägg

bottom of page