top of page

Nytt projekt på gång

I kväll har jag träffat en kompis som arbetar som fotograf. Vi har länge pratat om att göra lite projekt tillsammans och nu har vi kommit på en superbra och rolig idé.

Jag ser verkligen fram emot vårt projekt. Både själva grejen vi tänker göra men det ska även bli kul att arbeta tillsammans. Sist vi arbetade ihop var när vi båda jobbade på Dagens Industri.

Jag har även hunnit med mitt bokprojekt. Under förmiddagen har jag och en person gått igenom mitt synopsis vilket var väldigt nyttigt. Vi har vridit och vänt på storyn och jag tror att det här kommer bli riktigt riktigt bra.

Nu är det dags att förbereda mig inför i morgon. Har flera möten på förmiddagen och ska försöka komma ut till stallet på eftermiddagen. Tyvärr verkar det som att det är Alex tur att bli sjuk nu. Håll tummarna för att han klarar sig.

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page