top of page

När manuset skickades till tryck

I måndags skickades nya manuset till tryck. Så otroligt härligt. Ni vet den där känslan när man arbetat otroligt hårt med något och sen är det klart. Axlarna sjunker, man känner sig lite lättare och helt plötsligt kan tankarna fokusera på nya berättelser.

Den här veckan har varit lugnare än vanligt. Jag har varvat frilansjobb med träning och umgåtts mycket med Patrik och Maximilian.

Jag var ju och red i går. Det blev en lång skogspromenad i regnet. I dag blev det en ny ridtur. Samma runda som igår, med flera långa travsträckor och skritt på stigar som slingrade sig genom skogen. Underbar tur.  

Till hösten vill jag få mer balans i min vardag. Jag är lite av en arbetsnarkoman och kan ibland ha svårt att hålla mig från datorn. I höst är dock mitt mål att inte jobba på kvällar och helger. (Förutom de föreläsningar och event jag ska medverka på såklart). 

Men när jag är hemma vill jag göra annat än att jobba på kvällarna. Jag vill titta på film med Patrik (och ensam och med barnen), ta långa promenader hela familjen, gå ut och äta, läsa tidningar och böcker i soffan, spela Cluedo (än har barnen inte lyckats överlista mig i det spelet, hihi), jogga och göra en massa annat än att sitta framför datorn. 

Jag vet inte om jag har berättat att jag ska sitta på ett kontor halvtid i höst. Ett supermysigt kontor på Södermalm. Ser så mycket fram emot det, både att få lite kollegor (andra frilansare och egenföretagare) och att jobba på en annan plats än vid skrivbordet hemma. 

Jag tror att hösten kommer bli superbra. Jag har många tankar och idéer på saker jag vill förändra och som kommer att förändras. Men först, sommar, semester och lite lite jobb :=) 

Utvalda inlägg

bottom of page