top of page

Planerar inför framtiden

Hej på er. Sitter med datorn i soffan och betar av mejl, redigerar texter och planerar den kommande veckan lite mer. Älskar den här tiden på kvällen, då barnen sover och man har några timmar för sig själv innan det är dags att gå och lägga sig.

Att vara i en avkopplande miljö, dricka te och fundera och göra upp planer för framtiden. Bild från ett annat tillfälle då jag var på hotell Diplomat. Foto: Kajsa Göransson.

När jag inte har en massa jobb (nu har jag en tajt deadline för en tidning jag arbetar med) älskar jag att bre ut mig i soffan framför en feelgood-film eller nedsjunken med en bok, dricka några koppar te och äta choklad. Så skön avslutning på dagen.

Funderade igenom en del mål idag. Efter att vi har varit lite krassliga är jag så sugen på att komma i form ordentligt. Egentligen har jag inte riktigt kommit tillbaka till den form jag hade innan jag blev gravid med Maximilian. Det är bara det att jag verkligen inte gillar att träna på gym. En av mina bästa vänner älskar att träna på gym och brukar försöka övertala mig att testa marklyft, men efter att ha varit med några gånger inser jag att det inte är min grej.

Däremot har jag alltid sysslat med olika aktiviteter, som ridning, tennis, dans med mera. Saker som jag tycker är enormt kul och där träningen kommer på köpet och egentligen inte är det primära. Till våren skulle jag vilja hitta en sådan aktivitet igen. En ny hobby helt enkelt som jag skrev om i ett tidigare inlägg.

Hm , måste fundera mer på det här…

Andra saker jag har funderat över är mitt författarskap och de mål jag har när det gäller mitt författarskap. Jag har massor av idéer som jag vill förverkliga. Just nu är fokus på att skriva klart nästa råmanus (boken är planerad att släppas hösten 2020). Och sen måste jag ju fortsätta fira att 24 goda gärningar fortfarande ligger 1:a över mest sålda pocket förra veckan på Akademibokhandeln. Plus, den ligger fortfarande på 2:a plats över mest sålda pocket i hela Sverige förra veckan.

Måste fortfarande nypa mig i armen ibland och är så otroligt glad och tacksam över att så många vill läsa mina böcker, alla fina mejl, meddelanden och recensioner jag får. Det värmer så otroligt mycket!

Utvalda inlägg

bottom of page