top of page

Planerar, sorterar och ser fram emot struktur i vardagen igen

Äntligen hemma. Efter flera veckor ute på vift känns det härligt att vara hemma i sitt eget hem. I dag har jag inte ens velat gå ut utan varit inne och pysslat med lägenheten, fixat med min nya arbetshörna och sorterat papper.

Jag är rätt hopplös på att lägga in saker i pärmar med mera men nu har jag tagit mig i kragen och fått in alla viktiga papper i en särskild pärm. Det får bli ett av mina höstlöften, att vara bättre på administration. Ska försöka ägna någon timme varje vecka åt detta så att det inte samlas en massa papper på hög.

Både jag och övriga familjen längtar nog efter mer struktur i vardagen nu. Jag vill komma igång med mitt hemmajobb, manus, frilansuppdrag och andra roliga projekt. När man känner sig utvilad så kommer även en massa nya idéer. Men fokus i höst kommer vara:

  1. Manus 1

  2. Frilansuppdrag

  3. Blogg

  4. Manus 2

Ungefär så. Ska även försöka planera in lite luncher och andra tillfällen med vänner och bekanta. Älskar att träffa mina vänner, prata om livet, karriären och framtidsplaner. Peppa varandra och komma på nya lösningar och idéer. Så värdefullt.

På senaste tiden har jag haft rätt ont i huvudet. Förmodligen handlar det om att jag måste dricka mer vätska men jag som annars aldrig har ont i huvudet börjar tycka att det är lite jobbigt då huvudvärken kommer smygande och håller i sig i flera dagar. Undrar om jag börjar få migrän eller något annat otrevligt. Hoppas inte det. Nu ska jag fortsätta läsa bloggar, sortera och planera här hemma och bara njuta av lugnet.

コメント


Utvalda inlägg

bottom of page