top of page

Produktiv dag på Tara

Vilken underbar dag jag har haft. Jag har varit på Bonnier Magazines & Brands (tidigare Bonnier Tidskrifter) nya lokaler på Torsgatan i Stockholm och arbetat med Tara. Haft möte med chefredaktören Anna och arbetat med webben.


Kvällsjobb vid köksbordet.


Träffade en massa härliga kollegor vilket var superkul. Eftersom P var hemma med alla kidsen från lunch kunde jag sitta och arbeta på plats under eftermiddagen. Det är verkligen stor skillnad mot att sitta hemma där man ofta blir avbruten med frågor mm från de andra i familjen.

Nu kunde jag sitta fokuserad och arbeta på. Har en hel del att göra och kände mig riktigt produktiv. När jag åkte hem kom mina föräldrar över på middag. De har varit i Spanien i över en månad så det var stor lycka för både barn och morföräldrar att träffas igen (och jag tyckte såklart att det var supermysigt, jag med).

Nu sitter jag vid köksbordet och försöker arbeta undan. Ska som sagt fixa klart med Taras webb, har skickat lite artikelförslag till en annan tidning jag arbetar med och ska försöka hinna skriva några fakturor.

Det blev en rivstart i dag men jag är så nöjd med dagen och det känns så kul att vara igång igen. Fler spännande möten väntar den närmsta tiden. Men även lite mer ledighet med barnen innan skolan börjar. Ser fram emot båda 🙂

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page