top of page

Promenad runt Djurgården med lilleman

Ville sover och jag sitter och arbetar i vardagsrummet. Jag och Ville har haft en härlig dag i dag. Patrik och de stora kidsen åkte på sportlov i morse och jag och Ville stannade hemma.

Insåg hur viktigt det är att bara vara med ett barn i bland. Ge dem sin fulla uppmärksamhet. Det betyder så mycket för dem och det är väldigt roligt för mig. I dag har jag och Ville byggt tågbana, lagat pannkakor, promenerat på Djurgården (Ville satt i vagnen som har alldeles för lite luft i däcken och jag puttade på, phu) och bakat chokladbollar. Ville har varit sprudlande glad hela dagen. Pratat massor och varit supermysig.

Nu på kvällen har han tittat på barnkanalen medan jag passat på att bläddra igenom lite olika magasin som jag inte hunnit läsa än. Hittade bland annat fantastiska recept till påsk och suktade efter ny härlig inredning. Känns verkligen som att vi har haft tid för återhämtning.

Promenaden på Djurgården var jättehärlig. Det var så länge sedan jag promenerade där och i dag insåg jag hur mycket jag saknar det. Förut brukade vi cykla med barnen eller promenera runt Djurgården rätt ofta. Det finns så enormt mycket trevliga cafén att stanna på och i bland har vi haft med oss egen fika. Det måste vi verkligen ta upp nu i vår.

Insåg även att jag behöver röra mer på mig. Det blev rätt flåsigt att gå sju kilometer med vagnen. Ytterligare ett skäl till att ta upp Djurgårdsrundorna igen. Kanske till och med börja löpträna igen nu när vädret tillåter.


Jag och Ville på Djurgården

På väg längs Djurgårdskanalen.


Kungliga motorklubben

Ett av alla fik längs vägen. Många som var ute i det vackra vårvädret…


Djurgården

Underbar promenad som verkligen behövdes.

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page