top of page

Research och omladdning

Är lite tröttare än vanligt då jag gästade trevliga podden Because you know wines igår kväll. Vi drack cava, åt fantastiska ostar och pratade feelgood, skrivprocesser och mina böcker. Så himla trevligt. 

I dag har det blivit mycket frilansjobb men också en del research till nya boken. Älskar att arbetet med nya boken är på gång. 

Oftast gör jag en hel del research till mina böcker. Det kan handla om allt från hur det ser ut på en viss plats till hur ett jobb fungerar eller händelser som folk är med om. 

I Ett litet steg på vägen intervjuade jag bland annat flera vana fjällvandrare och stugvärdar, jag pratade med olika personer som har barn med diagnoser samt med en person som själv fick en diagnos sent i livet, jag ställde modefrågor till en annan person och googlade på massvis med höstbilder. Allt för att min berättelse ska kännas trovärdig. 

Måste nog skriva lite mer om research i ett senare inlägg känner jag. Men nu är det dags att ladda om inför kvällens mingel som jag ska gå på tillsammans med min författarvän Marie-Louise Marc. Ha en fin dag allihop! 

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page