top of page

Rivstartade veckan med en massa kul

Kikar in för att säga hej. Snön vräker ner utan för fönstret och jag har precis tagit en lååång promenad med Sigge och Alex som vi mötte upp efter skolan. Så mysigt ändå, med all snö och allt det ljusa. Behövs efter några mörka månader.

Den här veckan rivstartade med möten, redigering av manus, poddinspelning och en massa annat kul. Bland annat har mitt finska förlag köpt Mitt hemliga liv vilket gjorde mig superglad. 24 goda gärningar släpptes i Finland för några månader sedan och jag är så glad över alla fina kommentarer och recensioner som boken har fått. Att nu även Mitt hemliga liv får möta de finska läsarna känns superroligt.

Nu väntar ännu mer redigering. Ska försöka bli klar med dagens mål till klockan 17 då jag vill umgås med mina små. Hoppas ni har en fin dag allihop. ❤️

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page