top of page

Så har redigeringen börjat


hostvader_bastad

I dag har jag ägnat flera timmar åt att sammanfatta de stora dragen i manuset. Nu ska jag sätta mig och göra en tidsaxel och sedan är det dags att beta av sida för sida. Plus göra lite research vid sidan av.

Den här redigeringsvändan kommer innebära rätt mycket jobb och är också en av de jobbigaste vändorna. Men det är bara att jobba och slita på så att storyn verkligen sitter ordentligt.

Dessutom rasar en massa journalistjobb in just nu och det är väldigt mycket att göra på alla fronter. Kul såklart men också lite stressigt att hinna med allt. Har i alla fall en plan för hur den här redigeringsvändan kommer se ut (det kommer bli en hel del kvällsjobb). Men det får det vara värt, för jag vill verkligen ha ett hyfsat klart manus innan bebis kommer i januari.

Nu ska jag börja med tidsaxeln. Gissar att en del av morgondagen och söndagen kommer gå åt för att slutföra tidsaxeln. På måndag är planen att sätta mig med texten. Håll tummarna för att min snäva tidsplan kommer att hålla!

Ha en fin kväll allihopa

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page