top of page

Så hinner jag med min vardag – 7 tips

November är som jag skrivit tidigare en riktigt hektisk månad och vi kämpar för att få ihop vardag och arbete. Jobb, bok, familj, ytterligare frilansuppdrag, Tara Beauty Awards och en bokmässa är bara några av sakerna som ska hinnas med. Allt är jättekul men det krävs lite knep för att hinna och orka med. Så här gör jag:

  1. Prioritera.

  2. Planera. Vad, när och hur ska saker göras? Hur lång tid får det ta? Vilka behöver jag kontakta med mera.

  3. Göra en sak i taget.

  4. Säga nej (är helt värdelös på att säga nej till jobb så den punkten kanske jag nästan borde stryka)

  5. Välja bort. Vad kan vänta tills senare? Middag med vänner? Julpysslande? Annat?

  6. Sova och äta ordentligt. Utan sömn är man körd. Utan mat är man lika körd. Se till att batterierna är ordentligt laddade.

  7. Unna dig belöningar emellanåt. Själv ska jag unna mig en ordentlig spa-dag när det har lugnat ner sig. Jag ska boka in gravidmassage, kanske någon annan behandling, god mat och en dag med bara lugn och ro. Åh, vad jag längtar. Jag kanske ska unna mig något fint i presentväg till mig själv också.

Kommentare


Utvalda inlägg

bottom of page