top of page

Söndagsjobb hela dagen – manus in the making

Har precis cyklat hem till mina föräldrar för att jobba med manuset. Det är ganska skönt att sitta någon annanstans och arbeta. Speciellt när hela familjen är hemma. Nu sitter jag på balkongen, hör hur måsarna skriker nere vid Hammarbyhamnen och torget vaknar till liv.


Utsikt över Gamla Stan på vägen till mina föräldrar. Älskar att cykla genom stan. Särskilt på morgonen när det är få människor ute och lugnt och stilla på gator och torg.


Jag har satt upp ett mål med min dag. Minst tio nya sidor ska skrivas. Dessutom ska jag gå igenom de två sista scenerna som jag redan har skrivit. Det blir en del jobb och jag är väldigt taggad att sätta igång. Låta min huvudkaraktär få ännu mera liv och beskriva miljöer, händelser och spännande saker.

Hoppas ni får en härlig söndag allihopa ?

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page