top of page

Sista dagen i Båstad – snart börjar vardagen igen

Sista dagen i Båstad. Det känns lite vemodigt samtidigt som det ska bli skönt att komma hem, komma in i vardagen igen, skriva klart råmanuset, pyssla med lägenheten och allt annat som hör till.

Har precis signat upp Isabelle på ridning en gång i veckan som medryttare på en liten shettis. Vet inte om hon eller jag ser mest fram emot det, men kul ska det bli. Köpte ridbyxor, ridhandskar, ridskor och shortchaps till Isabelle i måndags. Så nu är hon fullkittad. Skulle behöva köpa ett par nya ridstövlar till mig själv också. De jag har håller på att rasa ihop – blir lätt så när man verkligen verkligen gillar något.

Sista dagen i Båstad sitter jag och skriver på nya manuset. Det har varit lite trögt att få till den här storyn men nu börjar jag äntligen hitta rätt och det känns riktigt bra. Visst skrev jag även om ett annat projekt jag håller på med? Kan inte ägna det lika mycket tid men planen är att skriva en scen om dagen på det andra manuset också. Fick en så klar idé och har hela handlingen framför mig. Visst är det märkligt, att vissa saker bara väller över en och så har man allt klart för sig medan andra saker måste få ta sin tid och mogna innan man kommer till insikt om hur det ska vara.

I eftermiddag ska vi ta en tur till Torekov och köpa glass, spela tennis och jag måste ta en promenad vid havet också. Som jag älskar stranden här nere.

Här är lite bilder från en av våra kvällspromenader. Det är livet!


alex_isabelle_solnedgang_210716

cyklar_stranden_210716

traskor_snackor_230716

blommor_stranden_210716

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page