top of page

Sista dagen i London

Solen lyser in på oss i hotellrummet den här sista dagen i London. Vi har några timmar kvar innan det är dags att bege sig till Paddington Station och ta tåget till flygplatsen.

Vi har precis kommit upp från poolen och innan dess satt jag och arbetade med mitt manus någon timme medan Alex gjorde sina läxor. Dagarna här i London har varit så himla bra och vi har hunnit med massor. Det är så kul att Alex är tillräckligt stor för att hänga med till en storstad. Och extra roligt att göra något på tu man hand. Nästa gång blir det Isabelles tur att följa med på ett storstadsbesök.

Tyvärr kan jag inte bjuda på några bilder eftersom P har tagit med sig sladden till kontoret. Det får bli bilder i morgon i stället. Nu är det dags att bege oss ut i vimlet och suga ut det sista ur vårt besök. Harrods och åka dubbdeckare står på schemat.

Är även sugen på att fortsätta skriva på manuset och planerar lite skrivtid på flyget. Är lite otålig och vill att boken ska vara klar nu men än väntar många timmar av reserach, skrivande och redigering. Livet som författare!

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page