top of page

Sista dagen i Spanien – veckan som kommer

Sista dagen i Spanien och jag börjar längta hem till mina små. Den här veckan har inte bara gett en massa skrivtid utan det har också varit en tid för reflektion. 

Bland annat har jag en del idéer och förändringar som jag vill genomföra i vår. Är så pepp och full av energi nu och har så mycket kul som jag vill göra, både privat och jobbmässigt. 

I veckan som kommer händer en hel del kul. I morgon planerar jag en ledig eftermiddag med barnen, hämta från skola och förskola direkt när jag kommer hem, fika, laga god mat, kanske spela något spel och bara umgås. Ser SÅ mycket fram emot det. Att bara få vara med mina fantastiska barn. (P åker till Amsterdam ikväll så vi går om varandra, honom får jag pussa på och umgås med när han kommer hem senare i veckan). 

Sen ser jag fram emot att skriva klart råmanuset i veckan. Okej, jag kanske inte hinner helt klart, men äntligen äntligen börjar det bli ett helt råmanus. Bara någon vecka kvar sen är det klart. Hurra!!! Ser verkligen fram emot att ägna resten av våren åt redigering av manuset. 

Annars väntar förberedelser inför ett föredrag som jag ska hålla på Författardagen den 31 januari. Det kommer även bli en del förberedelser inför kursen Skriva Feelgood som jag ska hålla under våren med start den 30 januari. 

Och på torsdag är det äntligen dags att träffa bokklubben Bubbel. Missade vår förra träff och längtar efter att få babbla en massa och dricka cava tillsammans. 

Nu måste jag skriva på igen. Har många ord kvar innan jag kan börja packa och förbereda mig inför hemresan i morgon. 

Ha en fin söndag allihopa. 

Kram 

Utvalda inlägg

bottom of page