top of page

Sista helgen med min baby

God morgon. I dag är det korr av Drömstigen som gäller. På måndag ska jag släppa iväg boken för sista gången innan tryck.

Lördagsmorgnar är verkligen härliga. Trots att klockan är halv elva har jag inte klivit upp än, det har blivit frukost på sängen och nu är det arbete som gäller några timmar. Ska även skriva två artiklar i helgen men dessa får jag ta tag i i morgon. Barnen och Patrik är och spelar tennis med svärfar så det är tyst och tomt här hemma. Rätt härligt att få vara själv ett tag innan huset blir fullt av barn och vuxna.

Det ska bli skönt att släppa iväg Drömstigen för sista gången och fokusera på nya manuset fullt ut några månader innan det är dags för lansering. Nästa vecka ska jag träffa marknadstjejerna på Harper Collins. Har en massa idéer som jag vill bolla. Gissar att det kommer bli en del jobb och förberedelser för mig. Ska även börja planera releasefesten. Boka datum och lokal, bjuda in folk, planera vad det ska bjudas på och hur allt ska gå till.

Jag hoppas jag kan visa omslaget för er i veckan. Ett omslag som jag för övrigt är jättenöjd med. Ha en fin lördag allihopa!


frukost_jobb_sangen_februari2016

Commenti


Utvalda inlägg

bottom of page