top of page

Skriver på nya manuset och planerar för sportlovet

Har arbetat med nya manuset nästan hela dagen. Och berättelsen börjar ta form ännu mer. Som jag gillar att vara i den här fasen. När man har kommit en bit på vägen och allt (det mesta i alla fall) känns bra. 

Förra gången vi var i Åre (2015).

Har arbetat med manuset nästan varje dag och jag tycker så mycket om mina nya karaktärer och deras berättelser. Dessutom känns det extra skönt att jag har tackat nej till en del frilansjobb för att kunna fokusera ännu mer på mitt författarskap i vår. 

Jag hade ju skrivkramp ett bra tag i höstas men sedan en tid tillbaka har det lossnat och känns fantastiskt bra. Dessutom är jag så förväntansfull inför det nya året.

Nästa vecka åker jag till Spanien för en veckas skrivande. Det kommer bli en intensiv vecka men jag hoppas komma riktigt långt med manuset. 

Och ikväll bestämde vi oss för att åka till Åre på sportlovet. Vi var där för några år sedan med vänner och det ska bli så kul att åka tillbaka. Förra året och året innan dess var vi i Sälen men Åre är nog favoriten när det gäller skidsemester i Sverige. 

Nej, nu ska jag fortsätta jobba med manuset ett tag till. Ha en fin kväll! 

Utvalda inlägg

bottom of page