top of page

Fina dagar i HudiksvallSitter i bilen på väg hem från Hudiksvall och går igenom alla bilder jag har tagit. Vilken fantastisk natur det är här uppe. Hav, strand, djupa skogar och små mysiga fiskelägen. Har promenerat och skrivit massor på nya manuset. Äntligen börjar jag komma in i berättelsen lite mer och för varje dag lär jag känna mina karaktärer mer och mer.

Arbetar med karaktärsbeskrivningar parallellt med att jag skriver manuset. Gör också en lista på saker jag behöver kolla upp och när jag kommer hem är planen att göra en del research. Research är en av mina favoriter och jag ser fram emot att grotta ner mig i olika ämnen som är viktiga för boken.


Att åka iväg med en vän på en skrivresa betyder oerhört mycket. Vi har pratat om skrivande och författarskap men också om livet, planer framåt och en massa annat. Känner mig verkligen påfylld med energi och full av idéer och tankar inför framtiden. Jag har även kommit till insikt om en del saker jag gått och grunnat på. Något som känns super.

Nu ser jag fram emot att träffa familjen igen. Krama om mina små och bara vara hemma med mina älsklingar.Comments


Utvalda inlägg

bottom of page