top of page

Skrivvecka i Alicante – det börjar närma sig deadline

Befinner mig i Spanien just nu för en veckas skrivarvecka. Deadline för både Med hälsning från Båstad samt manus nummer 3 närmar sig. Då känns det perfekt att kunna ta en jobbvecka i Alicante. Fokusera på skrivandet utan andra måsten.

De första dagarna här har jag sällskap av min vän Kristin. Eftersom hon arbetar som PT med klienter som hon coachar online kan hon också arbeta härifrån. Supertrevligt att ha en arbetskollega. Även om vi gör olika saker gör det ganska mycket att bara ha någon som sitter på andra sidan om köksbordet och knappar på sin dator medan jag fokuserar på mina manus.

Vi äter frukost, arbetar, tar fikapaus och arbetar igen. Nu ska vi snart äta lunch och efter lunchen blir det en längre promenad innan vi går hem och arbetar igen. Perfekt.

När Kristin åker hem ska jag försöka fortsätta med rutinerna. Frukost, arbete, fika, arbete, lunch, arbete, eftermiddagspaus i form av promenad/träning, arbete, middag och liten paus och sedan arbete igen. Det kommer bli mer intensivt men jag behöver det. Har höga mål för veckan och det krävs disciplin och fokus 🙂

Inser dock att jag mår bra av att komma ut på en promenad, ta pauser med mera för att det ska bli så bra som möjligt. 

Utvalda inlägg

bottom of page