top of page

Slappnar av i Båstad efter månader av hårt jobb

De senaste veckorna har jag jobbat nästan dygnet runt. Jag har haft en supertajt deadline för mitt nya råmanus, redigerat Med hälsning från Båstad, haft frilansuppdrag och en massa annat. Att få ta det lugnt några dagar efter en intensiv arbetsperiod är sååå underbart. Särskilt dagar som dessa.


I söndags skickade jag in mitt råmanus till min förläggare på Norstedts (bok nummer 3 som ska komma ut i höst). Älskar verkligen storyn och ser så mycket fram emot att redigera den under det kommande halvåret.

Med hälsning från Båstad är i sluttampen och i slutet på veckan ska jag korrläsa hela manuset. Tänk att det snart ska skickas till tryck. Känns nästan lite overkligt samtidigt som det är så roligt. Längtar enormt mycket efter att få den färdiga boken i min hand. I juni är det dags för boksläpp…

Sedan i söndags har jag arbetat minimalt, bara gjort lite frilansgrejer någon timme här och där, haft en lunch med en författarkollega (berättar mer om det i ett annat inlägg) men mestadels varit ledig med barnen.

Vi är nere i Båstad just nu och det har varit underbara dagar. I kväll åkte jag, Maximilian, Isabelle och en kompis till Isabelle till Torekov. Planen var att köpa glass uppe vid torget men då det var stängt gick vi ner till havet en stund i stället.

Alltså, ljuset här nere. Det är så fantastiskt. Och bilfärden över åsen tillbaka till Båstad i skymningsljus, det var magiskt. Åh, vad jag älskar naturen här på Bjäre. Båstad och Bjärehalvön är verkligen mitt smultronställe nummer 1.

Nästa vecka blir det mer jobb igen, men att då ha fått varva ner och ta det lugnt en vecka gör att jag kommer tillbaka till Stockholm med massor av ny energi.

Här kommer lite bilder från kvällen.








Utvalda inlägg

bottom of page