top of page

Slut på bubblet – besök i inspirerande miljö

Det har blivit många glas bubbel sedan avtalet med Norstedts blev klart. Nu är det däremot dags att bita tag i redigeringen av manuset på allvar. Håller på att läsa igenom hela manuset rakt av och på måndag planerar jag att börja ändra i det. Är så peppad på att redigera och fila på berättelsen.


Feelgoodkänsla i härlig miljö på Ulriksdals trädgård.


I dag är verkligen ett perfekt jobbväder. Jag och Maximilian körde över till mina föräldrar i morse och har hängt här större delen av dagen. Jag har gjort några telefonintervjuer och läst en del av manuset.

Just nu pågår även Formex-mässan och planen var egentligen att besöka den igår men det blev lite ändrade planer så mässan hanns inte med. Däremot planerar jag att åka dit på söndag i stället. Behöver göra en del research och då är det skönt att promenera runt själv utan barnvagn och bebis.

Nästa vecka är ganska hektisk jobbmässigt. Planen är att börja ändra i manuset och skriva klart flera frilansartiklar (göra klart de sista intervjuerna och skriva alla artiklar mm). Manus nummer tre kommer få vila ett tag tills redigeringen av manus nummer två är färdigt för den här gången.

Försöker få ihop allt på ett bra sätt med min föräldraledighet och inte vara alltför splittrad. Dela upp dagarna i jobb och föräldraledighet och försöka att inte stressa upp mig.

Igår hämtade jag de andra barnen tidigt och så åkte vi ut till Ulriksdals trädgård och fikade. Det blev en jättemysig stund då vi hann umgås en massa, prata om dagen som varit, fika och välja ut nya blommor till balkongen och vardagsrummet. Älskar att vara på Ulriksdals trädgård. Det är verkligen en oas nära Stockholm där man kan promenera runt och njuta i en underbar miljö. Äkta feelgood och väldigt inspirerande 😉




Köpte en hel del blommor till balkongen.


Utvalda inlägg

bottom of page