top of page

Snart kan jag andas ut

Några dagar kvar sedan ska jag fira stort. Har arbetat som en galning med manuset. Ändrat massor och arbetat med språket, omfördelat kapitel, skrivit nytt och raderat. Ikväll har jag en marathonsittning och kommer skriva till långt in på natten. Men det får vara så. Manuset ska banne mig in i tid.

Den här veckan har präglats av jobb, bebis, sjuka barn, releasefest och ridning. En blandad kompott. Jag ska skriva ett inlägg vid tillfälle om balans och hur jag försöker hitta den (just nu finns den inte).

Det ska bli så skönt att lämna ifrån sig manuset till mina superduktiga agenter på Enberg Agency och min skrivcoach. Få pausa en stund och hålla tummarna för att de gillar.

Jag planerar också att ge mig själv en riktigt bra present för allt hårt arbete. Funderar på att ta en ansiktsbehandling eller kanske massage. Eller om jag ska köpa något fint till mig själv. Jag och Patrik har i alla fall pratat om att gå ut och äta på en kvarterskrog i närheten om vi lyckas fixa barnvakt. Det skulle vara guld värt.

Nu måste jag fortsätta arbeta. Men snart så kan jag andas ut.

Ha en fin fredag allihopa ?

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page