top of page

Spanien i en vecka

I morgon bitti åker vi till Spanien. Det ska bli så härligt med lite sommarvärme, sol och ljus. Dessutom hoppas jag att nya boken kommer lossna under resan.

Jag har så många tankar i huvudet som jag måste samla ihop och få ner. Min huvudkaraktär växer för varje dag och jag gillar henne mer och mer. Det ska bli så kul att skriva den här boken. Spännande och roligt. Jag ska även söka upp en förening när vi kommer ner till Spanien och fråga om de är intresserade av att hjälpa mig och Ann med ett projekt som vi är sugna på att göra. Vi behöver hjälp med kontakter och information som jag hoppas att de kan bistå med.

Nu måste jag röja här hemma. Arbetsrummet börjar ta form men det är mycket kvar att göra och jag lovade visst att städa upp här inne innan vi åker i morgon. Nu ångrar jag mig lite grann. Skulle mer än gärna lägga mig i soffan och titta på Bron och Solsidan 🙂

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page