top of page

Sportlov i Sälen

Sportlovsvecka och hela familjen är i Sälen. Egentligen kanske det inte är den bästa tiden för mig att åka iväg men jag försöker kombinera ledighet och manusarbete. 

Med 5 veckor kvar till deadline har jag ganska mycket att stå i. Väldigt mycket att om jag ska vara helt ärlig, phu. Men manuset känns väldigt bra just nu och den här veckan går jag igenom det jag har skrivit hittills. 

Att stanna upp och läsa igenom det jag har skrivit gör att jag enklare kan se vilka luckor berättelsen har, få koll på de olika vändpunkterna och karaktärerna. Jag ser också vad jag behöver utveckla och vad som kan tas bort.

Förutom att läsa igenom manuset ägnar jag dagarna åt skidåkning. Eftersom P ramlade ganska illa igår har jag och barnen varit ensamma i backen i dag. Det blev några timmars utförsåkning och mot slutet kände jag hur mjölksyran pumpade i benen. Men oj, vad roligt det är att åka skidor. Så himla härligt. 

Under eftermiddagen tog jag och min mamma (som är med och hjälper oss med Max) en tur på längdskidor. Jag tänkte att jag inte behövde valla om mina längdskidor (det var några år sedan jag åkte) men det fick jag ångra ute i spåret. Medan mamma susade iväg längs spåret fick jag ta i som bara den för att komma framåt. Bättre valla är ett måste nästa gång vi ska bege oss ut med andra ord. 

Hur som helst var även längdskidåkningen väldigt rolig (och tuff). Det känns verkligen att man har arbetet med hela kroppen och sedan vi kom hem har jag mest legat i soffan och tagit det lugnt, såååå skönt. 

Nu ska jag däremot läsa igenom det sista för dagen innan det är dags att sova. 

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page