top of page

Så planerar jag mina dagar

Tycker ni också att dagarna bara springer iväg? Helt plötsligt har halva dagen gått och man vet inte riktigt hur.


Hur som helst står frilansuppdrag på mitt schema i dag. Om en vecka skickas tidningen jag arbetar med till tryck. Det innebär att jag måste skriva klart några artiklar, korrläsa andra artiklar som kommit in från frilansare samt se över planeringen.

Fick även ett sms från förskolan idag där de påminde om att de stänger tidigare. Phu, det gäller att ha koll på allt som händer.

Eftersom jag aldrig riktigt har lärt mig att tycka om den digitala kalendern i mobilen använder jag fortfarande en papperskalender. Här skriver jag ner allt. Från möten, deadlines och intervjuer till barnens aktiviteter, kalas och annat som är viktigt att komma ihåg. Står det inte här, kommer det förmodligen inte bli gjort 😉

Jag använder även anteckningar, på datorn, där jag planerar mina dagar ganska detaljerat. Jag planerar vecka för vecka och vissa intensiva dagar kan till och med vara planerade i klockslag.

På fritiden är jag däremot lite tvärtom. Jag älskar helger som är helt obokade, då man spontant kan träffa vänner över en fika eller middag, eller göra en utflykt med familjen.

Då gillar jag inte alls att planera långt i förväg. En kalender som är fulltecknad med saker varje helg gör mig bara stressad och det undviker jag.  Kanske är det så för att jag har en så extremt detaljerad jobbvardag. Att då slippa krav och bara få vara är det bästa som finns. Hur gör ni? Kommentera gärna 🙂

Utvalda inlägg

bottom of page