top of page

Tennisveckan har startat

Ja, i år är det bara en tennisvecka, den för herrar. Tidigare år har det även varit en damvecka också och det är under den veckan en av mina bikaraktärer Hanna spelar och gör väldigt bra ifrån sig. Hur som helst, tennisveckan har startat, det är tennis, fest och event. Båstad lever upp ännu mer och hela staden myllrar av liv.


Själv sitter jag i Stockholm några dagar. Det blev väldigt hastigt bestämt men jag har massor att jobb att göra och det här var det bästa sättet. På onsdag åker jag ner till Båstad igen. Och på torsdag, fredag och lördag blir det signeringar i Bjäre bokhandel, middag på Sand, förhoppningsvis lite tennis, bad och strandhäng och mycket mer.

Kommer tipsa om lite olika ställen och platser i Båstad de kommande två veckorna. Platser som har betydelse för mig men även som min huvudkaraktär Linda besöker. Så håll utkik, i kväll kommer mitt första tips!


Såhär ser det ofta ut vid tennisbanorna nere vid hamnen. Fullt med cyklar (jag tycker själv att det är behagligt att cykla ner till stan för att slippa alla bilköer).


Utvalda inlägg

bottom of page