top of page

Ulriksdals trädgård – ett måste till hösten

Sociala medier svämmar över med rapporter från folk som ska till bokmässan. Själv har jag och barnen tillbringat eftermiddagen på Ulriksdals Trädgård. Fikat, plockat äpplen och fotograferat.

Det är så kul att fota med systemkameran i stället för mobilen. Visst, det blir inte alltid som jag har tänkt mig men jag lär mig massor. Om en stund ska hela familjen äta på restaurang men först tänkte jag dela med mig av lite fina bilder från eftermiddagen. I morgon bär det av till Göteborg och bokmässan och då kommer förmodligen även mina sociala medier svämma över av Bokmässeuppdateringar.


fodelsedag_fika_20160921

Vi inledde med en fika i cafét. Gillar verkligen deras tekoppar som är riktigt romantiska.fodelsedag_ulricsdal_20160921

På väg ut i trädgården för att plocka äpplenfodelsedag_20160921

pumpor_20160921

Älskar pumpasäsongen. Vi köpte hem tre prydnadspumpor som vi la i den vita keramikskålen på vardagsrumsbordet.fodelsedag_alexisabelleville_20160921

Fullt ös i trädgårdenfodelsedag_ulricsdal1_20160921

Höstfärger som får en att längta efter mustiga grytor, svampplockning och kylig luft.Tänk om jag hade en trädgård...

Tänk om jag hade en trädgård…Höjdpunkten för barnen. Den stora katten som solade på en stol.

Höjdpunkten för barnen. Den stora katten som solade på en stol.


Liknande inlägg

Visa alla

Måndag som rullar på och allt för lite tid

Måndag och det börjar hända saker i lägenheten och med manuset. Längtar tills lägenheten är helt klar, men inser också att det kommer att ta tid att få allt i ordning. Nu är snart den platsbyggda bokh

Komentarze


Utvalda inlägg

bottom of page