top of page

Utvilad och så mycket planer framåt

I morgon bitti bär det av till Sverige igen. Det ska bli riktigt skönt att komma hem efter en vecka i solen. Är superladdad och har en massa ny energi och idéer. Dessutom ogillar Maximilian värmen vilket har varit en utmaning till och från, phu.


Foto_Unsplash


Den här veckan har verkligen varit perfekt för att ladda batterierna. Något som varit viktigt efter några hektiska veckor/månader. Vi har badat, promenerat, ätit gott, tittat på filmer, spelat spel, shoppat och bara tagit det lugnt.

Utvecklingen går framåt

Maximilian har varit jättesnäll men som sagt ogillat värmen så under promenaderna har det varit lite kämpigt till och från. Han vill absolut inte ligga i vagnen utan ska sitta på armen och spana på allt som händer. Ganska tungt att ha en sexkilos bebis på armen som dessutom inte ska exponeras för solen, pust.

Förutom protesterna under promenaderna har allt varit toppen. I torsdags började jag ge honom gröt, vilket han glatt åt av (även om han hade vsvårt att veta hur man skulle äta den :)). Han har även börjat vända sig från rygg till mage och sedan tillbaka igen, duktiga bebis.

Nya idéer och så mycket energi

Jag har fått en massa nya idéer den här veckan, både när det gäller jobb men också när det gäller det personliga planet. Ska sätta mig och planera inför framtiden när jag kommer hem. Strukturera upp, prioritera och skapa deadlines. Göra listor på vad som väntar framöver och vad jag vill göra. Åh, har så mycket roligt att se fram emot 🙂

Dessutom är ju bästa perioden nu (och några månader framåt). Försommar, sommar och höst. Kan det bli bättre?

Senare i veckan lägger jag upp lite bilder från Spanien.

Utvalda inlägg

bottom of page