top of page

12 saker jag längtar efter just nu

Läste ett inlägg som jag skrev för lite mer än två år sedan och blev så inspirerad att jag ville göra ett nytt inlägg om 12 saker jag längtar efter just nu (som inte har med jobb och manus att göra). Here we go!

1. Tid att fixa iordning hemma

Har massor av planer på saker som vi ska göra här hemma när vi har tid och möjlighet. Bland annat ska vi skapa ett nytt arbetsrum till mig, bygga platsbyggda garderober och göra om Isabelles och killarnas rum. 

2. Att rida en riktigt rolig hopp- eller dressyrlektion


En härlig galopp på en äng går också bra 😉 

3. Brunch med vänner, äta massor av gott och umgås länge länge


4. Gå en kurs


Det finns så mycket roliga saker jag vill göra och prova på. Bland annat har jag länge velat gå en kurs i drejning då jag tycker det verkar så otroligt kul, jag skulle även vilja börja dansa en gång i veckan, lära mig måla och kanske ta sånglektioner. Som sagt det finns så mycket roligt jag skulle vilja prova på. 

5. En härlig weekendsemester med P


Det var länge sedan vi var iväg på något själva och det vore så mysigt att åka någonstans tillsammans. 

6. En låååång sovmorgon


7. Läsa en riktigt riktigt bra bok som inte går att lägga ifrån sig


8. En heldag på spa med härliga behandlingar med mera


9. Ett sommarhus


Med knarrande golv, kakelugnar eller öppen spis och en stor trädgård full av äppelträd, hallonbuskar och rabarber.

10. Ett stort fång tulpaner 


11. En bilresa genom England


Upptäcka små bed & breakfast, besöka fantastiska miljöer och bara ha det bra. 

12. VÅR!


Packa ner vinterjackorna i källaren, isfria vägar, vitsippor i skogen, fågelkvitter och sol. 

Commentaires


Utvalda inlägg

bottom of page