top of page

Äntligen kan jag se ljuset i tunneln

Så mysigt att vara ute i stallet en stund.

Äntligen börjar jag må lite bättre. Opererade bort en visdomstand för två veckor sedan och har haft fruktansvärd smärta sedan dess. Efter otaliga besök hos tandläkaren börjar det kännas liiiite bättre. Har fortfarande ont  och äter fortfarande smärtstillande men det är inte en lika skarp smärta som tidigare. Hoppas hoppas smärtan försvinner helt snart. 

I veckan har det blivit jobb på halvfart på grund av operationen. Lite frustrerande när man har mycket att göra. Idag följde jag i alla fall med Isabelle till stallet. Jag har inte varit där sedan operationen och det var så mysigt att få gosa med Pimpernelle och se Isabelle rida sin första hopplektion. Själv får jag vänta med ridning tills jag mår helt bra igen. 

Tänk att man kan bli så påverkad av en tandoperation. Helt otroligt. Nu tänker jag att det bara kan bli bättre i alla fall. Och i morgon är det ju första advent. Har fixat i ordning adventsljusstaken nu ikväll och tagit upp julpyntet från källaren. I morgon bitti blir det lite mer fix och sen väntar pepparkaksbak med mormor och morfar och alla barnen innan vi avslutar dagen med adventskonsert. Ha en fin söndag allihop. 

Liknande inlägg

Visa alla

De bästa stunderna

Igår träffade jag mina bästa vänner Jenny och Victoria. Det blev en eftermiddag och kväll full av samtal och umgänge. Som jag älskar de här stunderna. För det är speciellt att få komma hem till en när

Utvalda inlägg

bottom of page