top of page

5 positiva saker med motion

Tog en promenad runt Djurgården med en vän ikväll. Fasiken vad skönt det var att komma ut. Prata om allt mellan himmel och jord och få lite motion.


Nu har jag precis skrivit klart en artikel och skickat till intervjupersonen för koll av citat. Promenaden jag tog innan jag skrev ihop det sista gjorde verkligen något extra för energin.

Varför gör man inte så här oftare? Man mår bättre och orkar mer. Dessutom är det ett perfekt tillfälle att umgås i en annars ganska hektisk vardag och kanske kanske kan gravidkilona minska en aning 🙂

Förhoppningsvis kan jag komma igång ordentligt med promenader och lite träning under sommaren och sedan fortsätta när jag är hemma med Maximilian i höst. Ska ju även redigera en bok och skriva en annan så det kommer bli hektiskt. Då kan man verkligen behöva extra energi. Det kommer även vara extra viktigt med avkoppling.

5 positiva saker med motion:

– Man får mer energi.

– Det är ett perfekt tillfälle att umgås med vänner. Speciellt om man annars har en ganska hektiskt vardag.

– Kroppen mår bättre (det finns mängder med positiva saker som händer i kroppen när man motionerar)

– Stresshormonet minskar vilket är fantastiskt bra om man annars har en ganska hektisk vardag.

– Det är så fantastiskt skönt att komma ut i naturen. Frisk luft, härlig miljö, trevligt sällskap om man har någon med sig eller tid för reflektion om man går själv.

Nu är det däremot dags att sova. En ny spännande dag väntar i morgon.

Kram

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page