top of page

Advent närmar sig – passar på att jobba i kapp

God morgon på er. Hoppas ni mår bra allihopa. Insåg precis att det bara är två veckor kvar till advent, hurra. Älskar tiden innan jul då man får tända ljus, baka godsaker, pyssla och pimpa hemmet. Det ligger så mycket förväntan i luften och det är så härligt att samla familj och vänner.


Foto: Unsplash.com


Har redan köpt några julklappar och hänger på pinterest för att få en massa inspiration. Även om jag helst skulle vilja pyssla i dag är det jobb som väntar. Jag har ju legat sjuk väldigt länge och det är först de senaste dagarna som jag börjat komma tillbaka. Mina sjukdagar innebär också att jag har en hel del att arbeta ikapp.

I dag ska jag börja planera några frilansuppdrag samt jobba en stund med Taras webb. Och så ska jag arbeta med manus nummer 3. Tycker så mycket om storyn till manus nummer 3 och ser fram emot att få grotta ner mig i min nya huvudkaraktärs liv under några timmar.

När jag låg sjuk fick jag en massa nya idéer på saker som jag vill göra. Tycker alltid att man får en massa idéer när man tar det lugnt och vilar länge. Så nu gäller det att skriva ner allt och sedan prioritera. Som vanligt 🙂 Så här ser den närmsta tiden ut för mig jobbmässigt:

  1. Skriva råmanus till manus nummer 3

  2. Redigera manus nummer 2 (ska träffa min förläggare på torsdag och få feedback, tjoho).

  3. Jobba med mina frilansuppdrag (frilansartiklar, jobb med Taras webb b.la.)

Nej, nu måste jag sätta igång med allt arbete. Det gäller att passa på när barnen är hos mormor och morfar och Maxen sover 🙂 Önskar er en härlig söndag!

Utvalda inlägg

bottom of page