top of page

Att göra en rejäl vårstädning

Regnet slår mot fönsterbrädorna och vi har precis avslutat en lång frukost. Älskar att det är helg och att jag är helt ledig utan att ens behöva snegla på mejlen. 

Foto: Kajsa Göransson

Det var länge sedan jag gav mig själv ledigt en hel helg. Alltid är det något som ska fixas eller ordnas med men nu har jag bara hängt med familj och vänner. 

Vet inte om det är hösten men just nu har jag ett så stort behov av att boa in mig. Fixa hemma, göra fint och pyssla. En härlig känsla. Det känns nästan som lite nystart. Som att göra en rejäl vårstädning i hemmet och i livet. Något man behöver göra ibland. 

I veckan som kommer ska jag besöka en spännande arbetsplats för att göra research till min nya bok. Något jag ser jättemycket fram emot. Det blir även en del frilansjobb, skrivande på nya manuset, besök på Ulriksdals trädgård med en fin författarvän, bokklubbsträff med några andra fina författarvänner, firande av bröllopsdag och en massa annat. En vecka att se fram emot. 

Nu har jag däremot lovat min sjuåring att promenera till Fältöversten och låta honom shoppa för sina födelsedagspengar. Pokémonkort är tydligen målet 🙂 Tänkte även passa på att svänga förbi frisören och se om de har en ledig tid för att klippa mina yngsta små hjärtan. 

Önskar er en härlig söndag! 

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page