top of page

Att inspirera och låta sig inspireras

Vi smälter nästan bort. Med 35 grader i skuggan och en AC som kollapsade för en vecka sedan när min pappa var här är poolen en riktigt eftertraktad plats. Jag försöker skriva ändå men det blir kortare pass och sedan måste jag svalka mig :=)

Just nu tar vi det jättelugnt. Vi promenerar, sover mycket, badar, läser böcker och tidningar och så skriver jag en massa förstås. Det blir en hel del funderingar på framtiden, mål och önskningar. Och en hel del på vad som fungerar i mitt ”vanliga” liv och vilka förändringar jag vill göra.

Jag har sett att många bloggare gjort en 100 lista på saker de vill göra (mål) och tänker också att jag ska publicera en så småningom. Men just nu njuter jag mest av att bara vara. När jag bläddrar i alla tidningar och läser om folks liv och olika platser att besöka kan jag inte låta bli att tänka på de platser jag själv vill se. Allra helst tillsammans med min familj. Som att åka på valsafari i Nordnorge, rida islandshästar på Island, besöka en myllrande marknad i Marrakech , se Norrsken i norra Sverige med mera.

Och så alla dessa fantastiska reportage. Om livsöden och människor som har förändrat sina liv, genomgått en kris och kommit ur starkare, ambitiösa och duktiga människor som har en hel del i bagaget men som i dag satsar och följer sina drömmar. Det är inspirerande och härligt att läsa om.

Just valsafari i Nordnorge läste jag om i amelia alldeles nyss. Så spännande och något som säkert barnen skulle älska. Vad har ni för platser ni skulle vilja besöka?

Nu ska jag försöka få ihop några sidor till innan jag och Victoria ska gå ut och äta på restaurang. Ser verkligen fram emot en härlig kväll med god mat i mysig atmosfär.


morgonpromenad_spanien

Bild från vår morgonpromenad i morse. Att promenera och få en stund för sig själv och tanka energi är en perfekt start på dagen.


Comments


Utvalda inlägg

bottom of page