top of page

Att inte kunna sova på grund av stress och lite annat …

Tidig morgon igen. Klockan är halv fem och jag kan inte sova. En efter en har de små i familjen kommit in i sovrummet och lagt sig i sängen. När vi var fyra i sängen gick Patrik ut. När V kom in insåg jag att jag inte heller fick plats 🙂 Så nu sover de sött i vår säng, P ligger i I:s säng och jag har gått till soffan. #livetsomförälder :=)

MEN, en annan anledning till att jag inte kan sova är stress. Något som verkligen inte är bra när man är i vecka 33. Eller egentligen aldrig är bra. Tackade ja till ett jobb under två veckor men inser efter några dagar att det är alldeles för mycket att göra. Det är kniven mot strupen hela tiden och det funkar inte för mig just nu.

Gissar att många kan känna igen sig i just den här känslan. Att aldrig bli klar och hela tiden känna stress över allt som ska göras. Något som påverkar humöret också. En tråkig känsla eftersom jag verkligen inte vill känna mig som fröken surkart.

Så, nu sitter jag här, en tidig morgon, när jag egentligen borde ligga och sova. Har kokat te och tänker att det är lika bra att jobba undan. Börja planera måndagens jobb och skriva klart en artikel så kanske jag kan slappna av resten av helgen. Det är så mycket roligt att göra i helgen. I dag ska jag och Isabelle besöka Friends Arena Horse Show och på söndag hoppas jag att hela familjen kan besöka en julmarknad.

I början av veckan bakade vi saffransbullar och glöggen står redo att värmas. Även julstjärnorna ska upp och lite julmys påbörjas. Dessutom är planen att arbeta med manuset någon timme i dag och på söndag. Mitt manus, som jag tycker så mycket om och som tyvärr fått stå åt sidan lite för mycket. Nu ska det bli ändring på det. Manuset måste prioriteras och jag kommer tacka nej till alla nya erbjudanden som nallar på min skrivtid tills det är klart. Så måste det bli 🙂

Ha en fin lördag allihopa så hörs vi snart igen!

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page