top of page

Att våga vägra skärmar!

Hej allihopa. Vilken dag det har varit. Har precis avslutat kvällens jobb och ska snart gå och lägga mig. MEN, från det jag kom hem tills dess att barnen gick och la sig så var det mobil och datorförbud.

Tycker det är viktigt att verkligen umgås med barnen när vi är hemma tillsammans. Lägga undan mobilen och datorn. Prata en stund om hur dagen har varit och kanske hitta på något tillsammans som inte har med elektronik att göra.

I dag hade vi det supermysigt. Vi spelade spel – ja, riktiga brädspel – läste böcker och gjorde läxor. Kände hur jag själv kunde slappna av efter en otroligt intensiv dag. Axlarna sjönk ner, nacken fick slappna av och huvudet vila från alla måsten.

Det är inte alla dagar som är så här, men målet är att det ska vara så här. Att vi ska umgås och ha mysigt tillsammans i stället för att sitta framför varsin skärm. Sedan, när barnen sover, kan man jobba klart eller göra det man vill. Ta hand om relationen kanske 😉

Jag och Patrik har tittat på The Crown, i dag. Eller Patrik har tittat och jag har jobbat i soffan och kikat samtidigt. Kanske borde se om de två första avsnitten för ärligt talat var det mest jobbfokus för min del. Det får bli när manus är inlämnat för en ny genomgång och det har lugnat ner sig på frilansfronten.

Förutom jobb och familj blir det inte särkilt mycket annat just nu. Men jag längtar vansinnigt mycket efter att få julpynta, julpyssla och bara vara. Åh, vad jag ser fram emot december. Och sedan kommer bebis i januari. Kan det bli bättre?

Ha en fin måndagskväll!

Kramar från mig

Utvalda inlägg

bottom of page