top of page

Boksläpp och tillträde till nya lägenheten!

En ny jobbvecka är på gång och jag är så laddad. För det här är ingen vanlig vecka för mig. Det är veckan då vi får tillträde till vår nya lägenhet och veckan då Mitt hemliga liv släpps i bokhandeln. Sååå pepp på det!

Har tillbringat helgen med att planera inför släpp och flytt, fast mest flytt faktiskt. Redan på tisdag får vi nycklarna och kvällen har tillbringats på otaliga sajter för att leta efter ett skrivbord som passar i min nya arbetshörna. Skrivbordet får ha en maxlängd på 110 cm, så det är inte helt lätt, men visst borde jag hitta något som är snyggt, funktionellt och som passar in?

I vår förra lägenhet jobbade jag ofta vid köksbordet eller vid skrivbordet som vi hade placerat i sovrummet. Inte så optimalt om kvällarna när alla ville sova 🙂 Men nu får jag alltså mitt alldeles eget utrymme. Det är inte stort men det är min alldeles egna arbetshörna.

Det ska bli så kul att göra i ordning den här lägenheten. Vår förra lägenhet var lite av en mellanlägenhet, vi visste redan när vi köpte den att vi skulle behöva flytta igen (pga av för liten yta för vår stora familj). Men den här lägenheten har vi för avsikt att stanna i. Det blir en helt annan känsla och så mycket roligare att inreda.

Förutom skrivbordsjakt har vi ägnat helgen åt att beställa sängar till stora barnen, köpa hem en massa färgprover till väggarna, jag har letat lampor, plöjt inredningstidningar och letat inspiration på Pinterest. Idag cyklade jag och Isabelle in till stan och kikade i en massa inredningsbutiker (och lite andra butiker också ;)). Vi provsatt fåtöljer, soffor och stolar. Kikade på mattor, kuddar och plädar. Drömde oss bort bland superfina matbord och besökte loppisen på Hötorget.

En riktigt mysig dag där vi även hann med ett besök på Skeppsbro bageri där vi lyckades få ett bord utomhus. Så mysigt att sitta och prata och se vattnet och alla båtar medan man fikar.


Utvalda inlägg

bottom of page