top of page

Bra känsla i magen inför sommaren ☀️

Hej på er. Jag är lite dålig på att uppdatera bloggen märker jag men den här våren har varit väldigt intensiv och just nu kör jag sista racet innan semester. Längtar så vansinnigt mycket efter lite ledighet 🙂


Sommardricka i solen, lovley! Foto: Unsplash.com


I vanliga fall på Sveriges Nationaldag brukar vi titta på galoppen på Gärdet med vänner. I år blir det tyvärr inte så mycket firande för oss. Isabelle är sjuk och jag ska arbeta med redigeringen av 24 goda gärningar hela dagen.

På måndag ska manuset skickas tillbaka till förlaget och sedan ska jag vara leeeedig i två veckor.  Den här sommaren ser jag fram emot så många saker. Att min bok, Med hälsning från Båstad, släpps den 22 juni, tjoho! Att åka till Spanien med barnen i två veckor (P är med några dagar). Att tillbringa en massa tid i Båstad med hela familjen, varva semester med signeringar och redigering. Att vi kanske ska fjällvandra.

Det kommer bli en mix av jobb och ledighet i sommar. Förutom att 24 goda gärningar ska redigeras kommer jag marknadsföra Med hälsning från Båstad. Bland annat blir det en del signeringar på olika ställen runt Bjärehalvön. Ska bli så kul. Jag hoppas att jag även kommer kunna skriva lite på mitt nya synopsis (japp, det finns en ny bok som ligger och gror i tankarna).

Älskar verkligen sommaren och allt vad den för med sig. Har en så bra känsla i magen och kan knappt fatta att jag kommer sitta vid poolen i Spanien om mindre än en vecka ?

Utvalda inlägg

bottom of page